Pizza med artisjokk og kokt skinke

Share

Vi lager stort sett vår egen pizzadeig. Den er foretrukket tynn, stekt i ovn på en pizzastein. Bruk gjerne en langpanne om du ønsker det.

 

Her har du vår pizza med artisjokk og kokt skinke!

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 250 grader, over og undervarme.
  2. Del artisjokkene i to og legg de inn i ovnen på et stykke bakepapir med den flate siden opp. Dryss over litt olje og tørk ut i cirka 10 minutter.
  3. Brett deigen ut på stein eller brett og smør på med pizzasaus.
  4. Fordel osten utover pizzaen.
  5. Sleng deretter på resten av ingrediensene etter ønsket rekkefølge og utseende.
  6. Steketid avhenger av deigen sin tykkelse. En tynn pizzadeig på stein vil ta cirka 5-7 minutter. En langpannepizza vil ta rundt 10-15 minutter.