Byggotto med en funky Fungi-vri

Share

Denne er til deg som digger sopp. Fungi er et produkt av ypperste kvalitet! Det syntes vi at vår byggotto med steinsopp også er. Folka i Fungi har laget en herlig oppskrift med begge deler. Retten passer også godt som tilbehør til kjøtt, fisk og kylling. Les mer om Fungi her.

Slik gjør du:

  1. Vask og rens soppen. Skrell av skallet på hvitløken og løken.
  2. Skjær soppen i tynne skiver og finhakk løk og hvitløk.
  3. Smelt en ss smør og fres soppen og halvparten av sjalottløken i stor en stor stekepanne. Den andre halvparten sprøstekes til servering.
  4. Skru deretter ned varmen og tilsett hvitløken.
  5. Tilsett posen med Superbra byggotto og 1 ss olivenolje. Bland alt sammen.
  6. Ha i 5 dl kokende vann og mandelmelken.
  7. Kok opp og la småboble i 17-20 minutter. Tilsett mer vann om nødvendig. Byggottoen er klar når den oppleves som fast med en myk tekstur.
  8. Ta pannen av plata og ha i 1 ss smør, Fungi og pepper.
  9. Ved servering strør du over fersk revet parmesanost og sprøstekt løk.
Håper det smaker!