Byggotto med en funky Fungi-vri
Denne er til deg som digger sopp. Fungi er et produkt av ypperste kvalitet! Det syntes vi at vår byggotto med steinsopp også er. Folka i Fungi har laget en herlig oppskrift med begge deler. Retten passer også godt som tilbehør til kjøtt, fisk og kylling. Les mer om Fungi her.
Slik gjør du:
- Vask og rens soppen. Skrell av skallet på hvitløken og løken.
- Skjær soppen i tynne skiver og finhakk løk og hvitløk.
- Smelt en ss smør og fres soppen og halvparten av sjalottløken i stor en stor stekepanne. Den andre halvparten sprøstekes til servering.
- Skru deretter ned varmen og tilsett hvitløken.
- Tilsett posen med Superbra byggotto og 1 ss olivenolje. Bland alt sammen.
- Ha i 5 dl kokende vann og mandelmelken.
- Kok opp og la småboble i 17-20 minutter. Tilsett mer vann om nødvendig. Byggottoen er klar når den oppleves som fast med en myk tekstur.
- Ta pannen av plata og ha i 1 ss smør, Fungi og pepper.
- Ved servering strør du over fersk revet parmesanost og sprøstekt løk.