Tomatsaus

Når vi lager tomatsaus starter vi med løk, gulrot og stangselleri som surrer lenge i olivenolje. Deretter tilsetter vi de beste økologiske tomatene vi klarer å oppdrive. Til slutt rører vi inn massevis av godt krydder, som eksempel fersk basilikum eller tørket pepperoncino. Oppskriften er den samme som vi bruker hjemme, men råvarene som Maurizio skaffer for oss er enda bedre enn de vi greier å finne selv. God middag!

x
Bilde

Anbefalte oppskrifter

Tomatsaus med oliven, soltørket tomat og oregano


Ingredienser

Tomat 73,8%, stangselleri, oliven 5,2%, gulrot, ekstra virgin olivenolje, løk, soltørket tomat 1,9%, havsalt, hvitløk og tørket oregano 0,1%. Alle ingrediensene er økologiske.

Næringsinnhold

Energi 346kJ/83kcal

Fett 5,5g, herav mettet fett 0,9g

Karbohydrater 6, herav sukkerarter 4,0g

Fiber 1,8g

Protein 1,5g

Salt 0,6g

Allergener

Inneholder selleri.

Tips: Klikk på et produkt for å se næringsinnhold og mer :)