Tomatsaus

Når vi lager tomatsaus starter vi med løk, gulrot og stangselleri som surrer lenge i olivenolje. Deretter tilsetter vi de beste økologiske tomatene vi klarer å oppdrive. Til slutt rører vi inn massevis av godt krydder, som eksempel fersk basilikum eller tørket pepperoncino. Oppskriften er den samme som vi bruker hjemme, men råvarene som Maurizio skaffer for oss er enda bedre enn de vi greier å finne selv. God middag!

x
Bilde

Anbefalte oppskrifter

Tomatsaus med soltørket tomat og basilikum


Ingredienser

Tomat 74,4%, stangselleri, ekstra virgin olivenolje, gulrot, løk, soltørket tomat 3,0%, fersk basilikum 2,1% og havsalt. Alle ingrediensene er økologiske.

Næringsinnhold

Energi 371kJ/89kcal

Fett 6, herav mettet fett 1,0g

Karbohydrater 6,4g, herav sukkerarter 4,4g

Fiber 1,6g

Protein 1,6g

Salt 1,0g

Allergener

Inneholder selleri.

Tips: Klikk på et produkt for å se næringsinnhold og mer :)