Bakemiks amerikanske pannekaker

Ingredienser: Hvetemel*, brunt sukker*, maisstivelse*, hevemidler (kaliumtartrat, natriumhydrogenkarbonat), salt.
*Økologiske ingredienser


Du trenger 2 egg og 3dl melk.

Helgefrokost er noe av det beste vi vet. Nytraktet kaffe, god tid og noe ekstra godt på bordet.

Slik gjør du:

  1. Hell posens innhold i en bolle.

  2. Tilsett 2 egg og 3 dl melk.

  3. Rør godt til du har en jevn, tykk røre uten klumper.

  4. Sett røren til side i noen minutter, mens du dekker bordet og vekker de du har lyst til å spise frokost med.

  5. Stek pannekakene i en middels varm panne med litt smør. Snu dem når det begynner å komme bobler på toppen, og undersiden er passe stekt.

  6. Server pannekakene slik du liker dem best. Vi synes lønnesirup er aller best til amerikanske pannekaker. Men fersk frukt og bær eller syltetøy er også veldig godt.

Tilberedning


Hvis det er bursdag, bryllupsdag, du skal feire at sola skinner, eller du bare har lyst på ekstra gode pannekaker, kan du bruke kefir i stedet for melk. Da synes vi pannekakene blir ekstra luftige og myke.

Tips


Allergen

Kan inneholde spor av soya, melk, nøtter, sennep og lupiner.


Energi 1504kj / 354kcal
Fett 0,8g
-herav mettet fett 0,2g
Karbohydrat 78,0g
-herav sukkerarter 13,0g

Næringsinnhold pr 100g

Forrige
Forrige

Bakemiks chocolate chip cookies