Pizzasaus

Ingredienser: Tomat* 84,3%, løk*, ekstra virgin olivenolje*, tomatpuré* 2,9%, basilikum*, rørsukker*, salt, soltørket tomat* 0,7%, oregano*, hvitløk*, sort pepper*. *Økologiske ingredienser

Vi håper du liker pizzasausen vår. Vi lager den i fjellene nord for Torino, på syltetøyfabrikken til Maurizio. Ingrediensene kommer fra bønder som dyrker økologisk rundtomkring i Italia.

Pizzadeig

Her er vårt forslag på en enkel pizzadeig.


20 min - 4 posjoner

Ingridienser

  • 500 gram pizzamel

  • 3 dl lunket vann

  • 0.5 pakke tørrgjær

  • 2ss olivenolje

  • 0.5 ts salt

  • 0.5 ts sukker

Slik gjør du

  1. Pizzadeigen bør lages minst 30 minutter i forveien eller dagen før. Sett den i kjøleskapet over natten.

  2. Bland sammen lunkent vann og tørrgjær. La stå i noen minutter.

  3. Bland resten av ingrediensene sammen, enten med kjøkkenmaskin eller for hånd, til deigen er smidig og lett å jobbe med.

  4. Kast deigen en gang i lufta, kun for moro skyld!

  5. La den heve på et lunt sted i cirka 20 minutter.

  6. Ved bruk av pizzastein vil man ofte lage litt flere mindre pizzaer. Langpanne vil kreve mer deig.


Allergen

Inneholder ingen allergener.


Energi 332kj / 79kcal
Fett 3,3g
-herav mettet fett 0,6g
Karbohydrat 8,8g
-herav sukkerarter 2,5g
Protein 2,5g
Salt 0,7g

Næringsinnhold

Forrige
Forrige

Tomatsaus chili, hvitløk og persille

Neste
Neste

Ketsjup